Et Odense-firma med lokale assistenter​

Telefon: 65 93 82 82

​- Kvalificeret rengøringspersonale

- Få en god pris

- 17 års erfaring

- Samme medarbejder hver gang

- Alle taler og læser dansk

​Erhvervsrengøring hos virksomheder eller institutioner

Mangler din virksomhed eller institution hjælp til rengøringen? Hos Aktiv Service v/ Hanne Skov er vi specialister i erhvervsrengøring i Odense og omegn og har gennem tiderne hjulpet mange forskellige virksomheder med rengøring af kontorer, opholdsstuer, køkkener, toiletter med mere. Vi er yderst kvalificerede til jobbet og leverer et resultat af højeste kvalitet.

En god pris på erhvervsrengøring

Rengøringen må bestemt ikke nedprioriteres, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde vores professionelle hjælp i forbindelse med erhvervsrengøring.

Her får du som standard rengøring af følgende:

  • Badeværelse og toiletter
  • Støvsugning og gulvvask
  • Afvaskning og aftørring af borde og stole

Vi har stor erfaring med erhvervsrengøring af almindelige kontorer, tandlæger og lægeklinikker, og vi ser ikke nogen opgave som værende hverken for stor eller for lille til, at vi ikke vil varetage denne.

Derfor kan vi nemt arrangere en ordning, hvor vi kommer ud og foretager erhvervsrengøring af dit kontor – og dette til en yderst fornuftig pris.​

Med erhvervsrengøring hos os har du mulighed for selv at vælge, hvor ofte vi skal komme ud, og vi er meget fleksible, hvorfor vi kommer i det tidsrum, som passer dig og din virksomhed bedst. Samtidig får du en privat aftale, hvor det er den samme person, som kommer ud hver gang. Dette giver dig som kunde en større sikkerhed, hvilket vi vægter højt. Samtidigt gør det arbejdet nemmere for os, da personen dermed kender bygningen.

Bestil rengøring af kontoret i dag

Kunne din virksomhed have interesse i at få erhvervsrengøring, og ligger denne i nærheden af Odense? Så skal du søge kontakt til os. Vi har stor erfaring på området og tilbyder også hovedrengøring hvis dette ønskes. Ring i dag på telefon 65 93 82 82 – så kan vi fremsende dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring af din virksomhed. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende en e-mail til

aktiv-hanne@mail.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat rengøring

Hvis det kniber med tiden i dagligdagen, kan du indgå en aftale om privatrengøring

Erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring i rengøring for virksomheder i alle størrelser

Hovedrengøring

Mangler du tid til den årlige eller månedlige rengøring, klarer vi også det

Flytterengøring

Vi har stor erfaring med flytterengøring for både privat og erhverv

​Firmainfo

Aktiv Service

CVR: 15569190

Adresseinfo

Humlehaven 10

5320 Agedrup, Odense 

Kontaktinfo

Telefon: 65 93 82 82

E-mail: aktiv-hanne@mail.dk