Privat rengøring

Med over 18 års erfaring, er du sikret et professionelt stykke arbejde. Det er den samme person, der kommer til dig, så du kan føle dig tryg ved vores privat rengøring.

 

Ring nu på 65 93 82 82

Privat rengøring Odense

Hos Aktiv Service tilbyder vi privat rengøringshjælp i Odense. Vi ved, at det kan være svært at få klemt rengøringen ind i en stressende hverdag. Aktiv Service tilbyder Odense Privat rengøring til overkommelige priser og god service. 

Hos Aktiv Service får du privat rengøring i Odense af højeste kvalitet. Vi gør vores yderste for, at du er tilfreds og kan få mere ro i hverdagen.  

2 + 12 =

Hos Aktiv Service tilbyder vi:

Strygning

Vi tilbyder også strygning. Dog er dette kun muligt i forbindelse med rengøring. 

Vask

Vi tilbyder vask af forskellige overflader og andet. Kontakt os for nærmere information.

Almindelig rengøring

Almindeligt rengøring af private hjem tilbydes efter Jeres ønsker og behov. Vi sætter os ind i dine ønsker. 

Professionel rengøringshjælp til private

Man kan ikke udskyde rengøringen for ofte, før det er tydeligt i ens hjem. Snavs, støv og andet skidt kan hurtigt hobe sig op – og dermed er det ikke så behageligt at bo, samt omgås i til hverdag.

Hos Aktiv Service kan du indgå en fast aftale omkring privat rengøring i dit hjem. Her ankommer vi til dit hjem med jævne mellemrum efter dine behov og ønsker. Vi ordner en lang række rengøringsopgaver – alt efter hvad du ønsker.

Du kan få privat rengøring en gang om ugen eller hver 14. dag. Derudover har vi stort fokus på, at du føler dig tryg. Derfor har vi hos Aktiv Service valgt, at du får den samme medarbejder hver gang.

Privat rengøring udføres af kompetente medarbejdere

Vi har et stort antal medarbejdere, som alle er højt kvalificerede. Derfor kan vi hos Aktiv Service garantere dig for vores privat rengøring er i højeste kvalitet. Du vil få den samme medarbejder ud hver gang, således at vores medarbejder kender stedet. Hvis der opstår sygdom, vil der kunne ankomme en vikar – såfremt at du, som kunde, har godkendt dette.

Hos Aktiv Service tager vi ansvaret for din privat rengøring. Vi tager vores arbejde meget alvorligt og har stort fokus på at sikkerheden er i top. Derfor kan alle vores medarbejdere vise en ren straffeattest. Ydermere har alle vores ansatte ligeledes tavshedspligt.

Vil du vide mere om privat rengøring Odense?

Ønsker du professionel privat rengøring af din bolig? Hos Aktiv Service har vi stor erfaring med Odense privat rengøring – og kan derfor tilbyde denne løsning, hvis du bor i nærliggende område.

Vi har stort fokus på kvalitet, tilfredshed og sikkerhed. Du kan få et uforpligtende tilbud af privat rengøring af dit hjem i Odense allerede i dag. Det eneste, som du skal gøre er – at kontakte os i formularen på siden.
Du har også mulighed for at ringe på  65 93 82 82.

Lad Aktiv Service hjælpe dig med rengøringen af dit hjem i Odense. Få tid til dine første prioritet i hverdagen og samtidig komme hjem til et skinnende rent hjem.

Vi kommer gerne på besøg hos dig – hvis du ønsker dette. Her kan vi snakke om jeres behov og ønsker.

Vikarservice fra Aktiv Service. Ingen overflader er for svære for os.

Vikarservice

Brug for en ekstra hånd i en periode? Der betales kun for de timer der gøres brug af

Aktiv Service tilbyder Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring med
erhvervsrengøring i Odense
for virksomheder i alle størrelser

Hovedrengøring tilbydes af Aktiv Services kompetente medarbejdere

Hovedrengøring

Mangler du tid til den årlige
eller månedlige rengøring
– klarer vi også det

aktiv serivce privat rengøring

Bag Aktiv Service

Vi er et kompetent rengøringsfirma, der tilbyder rengøring i Odense – både for private og erhverv.