Et Odense-firma med lokale assistenter​

Telefon: 65 93 82 82

​- Kvalificeret rengøringspersonale

- Få en god pris

- 17 års erfaring

- Samme medarbejder hver gang

- Alle taler og læser dansk

​Privat rengøring af dit hjem​

Det kan for mange være svært og yderst stressende at klemme rengøringen ind i en almindelig hverdag – eller for den sags skyld også bare en weekend. Derfor er vi hos Aktiv Service / Hanne Skov glade for at kunne tilbyde vores professionelle hjælp i form af blandt andet privat rengøring i Odense.

Her får du privat rengøring af højeste kvalitet, og du kan vide dig helt sikker på et resultat, der ikke er til at sætte en finger på efterfølgende.

Vi klarer rengøringen for dig

Rengøringen skal ikke udskydes for mange gange, før det kan ses i ens hjem. Snavs, støv og andet skidt vil hurtigt hobe sig op, og det kan blive et knapt så lækker og flot hus at bo i.

Derfor bør der som hovedregel altid gøres rent minimum én gang om ugen. Og vi kommer gerne ud og klarer privat rengøring for dig, hvis du ønsker dette.

Du kan indgå en fast aftale med os, hvor vi kommer ud til dig med jævne mellemrum efter dit ønske. Her kan vi ordne en lang række forskellige opgaver, alt efter hvad du ønsker.

Vi tilbyder almindelig rengøring, vask og strygning (kun i forbindelse med rengøring), erhvervsrengøring for virksomheder.​

Vi har et stort antal af medarbejdere, som alle er højt kvalificerede. Derfor kan vi garantere dig privat rengøring af dit hjem af højeste kvalitet, og du vil naturligvis kun få den samme person ud hver gang, således at hun kender stedet. Ved sygdom vil der kun komme en vikar ud, såfremt at du som kunde siger god for dette.

Vi tager ansvaret for rengøringen i dit hjem meget alvorligt og sikkerheden er i top. Derfor kan alle vores medarbejdere også vise en ren straffeattest, og der er ligeledes tavshedspligt blandt alle vores medarbejdere.

Vil du vide mere om privat rengøring?

Ønsker du professionel hjælp i forbindelse med privat rengøring af din bolig? Vi har stor erfaring med privat rengøring og kan tilbyde vores løsning hvis du bor i nærheden af Odense.

Kontakt os allerede i dag på telefon 65 93 82 82og få et uforpligtende tilbud på rengøring i dit hjem. Så kan du få tid til det, du ønsker at prioritere mest, og samtidig komme hjem til et skinnende rent hjem.​

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat rengøring

Hvis det kniber med tiden i dagligdagen, kan du indgå en aftale om privatrengøring

Erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring i rengøring for virksomheder i alle størrelser

Hovedrengøring

Mangler du tid til den årlige eller månedlige rengøring, klarer vi også det

Flytterengøring

Vi har stor erfaring med flytterengøring for både privat og erhverv

​Firmainfo

Aktiv Service

CVR: 15569190

Adresseinfo

Humlehaven 10

5320 Agedrup, Odense 

Kontaktinfo

Telefon: 65 93 82 82

E-mail: aktiv-hanne@mail.dk